MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita

6:00:00 PM Noor Akma 2 Comments

Assalamualaikum.....


Join GA ni la .....

Bagus sesangat la jika dapat tersenarai dalam bloglist kan....!

Entry2 dalam blog aku ni kebanyakanya adalah garapan dari sesuatu yang aku rasa berinformasi dari internet dan aku kongsikan dalam blog dengan cara dan gaya aku sendiri.... santai2 jerr.
 Takde la copy bulat2.  Untuk rujukan jugak bagi aku kemudian hari....

Kalau tak layak.... takpe..... Penyertaan hanya untuk memeriahkan dunia blogger....

Bye...  :)


2 comments:

Assalamualaikum....Terima kasih atas sokongan & penyertaan..

MYiDEAKiNi telahpun review artikel ini dan di senaraikan dalam kategori bloglist wanita. MYiDEAKiNi ucapkan semoga berjaya dalam pemilihan nanti...Terima kasih

Semoga berjaya ye (=
Singgah sini ..
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/12/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...