Pening Dah..... :(

11:06:00 AM Noor Akma 0 Comments


Dah pening dah....  itulah.... kalau benda yang kita buat tu tak menjadi, mesti nak buat sampai jadi. Takmo tangguh2 lagi. Geram jer rasanya. Trial and error... cuba, cuba, cuba lagi macam2 cara. Tak menjadi jugak...

Amende la salahnya... Tah hape2 la... Semalam dah tidur kul 3 pagi disebabkan hal ni. Dah la lembab gilo laptop aku ni.... Haish!

Rumusannya dah tak larat nak watpe..... nanti pelan2 akan di cari cara penyelesaiannya huh! Masih tak puashati sebab tak selesai lagi.... Hei!.... apa nak buat lagi dah.... (garu kepala u!!).

p/s : Sebenarnye nak pasang iklan google adsense jer.... iklan tak muncul2... hurm!

*****************************
Vote mimpi indahku ini.... please!
klik SINI 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...