Tepek Resepi Kuah Rojak, Teringin Nak Makan....

12:11:00 PM Noor Akma 0 Comments


Ari ni terasa teringin nak makan rojak. Masam2 pedas yang lazat tu terasa2 kat tekak. Hahaha.....! Nak beli siap makan kos yang banyak juga.... Almaklum kat rumah ni ramai penghuninya. Takkan nak suruh tengok jer.....

Nanti nak cari bahan, buat sendiri. Resepi amik kat FB. Buat banyak2...baru puas makan.... kan? :)

p/s :  Tak mengidam yer.... sesaje teringin...hihi! *Ari ni lambat ckit updated... baru balik klinik check-up.... :)

*****************************
Vote mimpi indahku ini.. please!
klik SINI 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...