D2D's First Giveaway by Edrina

12:23:00 AM Noor Akma 4 Comments


Huhu..... sibuk beno skang ni...

Ari ni sempat join segmen ni je....

hihi.!
--------------------------------


Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Simple and easy GA. meh join ramai2 ;))
 D2D's First Giveaway by Edrina
D2D's First Giveaway by Edrina
CLICK BANNER UNTUK JOIN ;)
Syarat-syarat penyertaan ::
1. Blogger Malaysia
2. Follow Blog:-
3. Like fanpage: 
5. Buat entry di blog anda bertajuk "D2D's First Giveaway by Edrina"
6. Copy coding yang disediakan, paste di ruangan html entry di blog anda dan publish entry tersebut.
7. Tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen di SINI
8. GA bermula pada 12.00AM, 9 Mei 2015 dan tamat pada 11.59PM, 9 Jun 2015

18 pemenang dicari dan pemenang ditentukan melalui Top Referral dan cabutan bertuah secara manual oleh penganjur sendiri
Senarai Hadiah:
• CASH RM20 (Top Referral)
• Bawal Zarazuri (x5)
• Bookmarks LE (x3)
• Topup RM10 (x3)
• Hot Perfume (x2)
• Alfafa Shaklee (x1)
• Barang Craft (x3)

Giveaway ini di'sponsor oleh:

--------------------------------


bye.... bye.......bye!

4 comments:

Temujanji Bersama 'Dentist To Be' Di Fakulti Pergigian UITM Shah Alam

7:25:00 PM Noor Akma 3 Comments


Ini cerita minggu lepas... lambat sikit di updated... busy memanjang dan sekali ngan  takde mood jugal. Nak cerita lagi pasal treatment gigi percuma kat sini... Pasal percuma, kena tahan lah sikit... kalau terlebih sakit tu... hehe. Dia punya proses pun kena step by step. Al maklum lepas setiap proses kena refer lecturer.... Memang leceh tapi berbaloi!


Ini la rupa bilik rawatan gigi tuh... Korang nak tau, daripada gigi aku penuh dengan karang gigi.. bila gosok gigi berdarah-darah, dah ok dah!... Settle problem tanpa keluar duit sesen pun. Tapi kena la ikut dan datang semua temujanji ... kalau asyik tak dapat ... lambat la!


Ini Tini,  dia ni partner pada Eina.... Aku ni patient Eina. Lupa lak nak ambik gambar Eina. Terima kasih pada mereka yang sabar layan karenah aku... hihi!

Dorang ni pelajar tahun akhir.... bila dorang dah abis bulan 7 nanti, student lain plak takeover.... Tak kesah le, asal gigi aku jadi sihat dan free plak tu... aku sedia jadi bahan pembelajaran dorang... gitu le... hehehe!

3 comments:

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

10:59:00 PM Noor Akma 2 Comments

Assalam....

Busynya sekarang ....

tapi blog tetap dihati..

hehe....

Join segmen ni la plak...

*****************




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

*****************

Meh.. me join nih....

bye... :))




2 comments:

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

1:24:00 PM Noor Akma 12 Comments


Fuyoo.... nak kena catwalk pulak dahhh...

Nanti sat..nanti sat... tengah betulkan timing nih...

Kasut timit tinggi ni, 4 inci tuh...

Silap timing jatuh terkangkang kat carpet tu kang..

Ha.. ha...ha...

Next top model gitu....

Macam2 hal...

Okeylah straight to the point...

Tarikh tutup : 16 May 2015

Bye...:))

12 comments:

Bill UNIFI.... nak nanges rasanya tengok bil.... GST.... sob...sob!

3:10:00 PM Noor Akma 2 Comments


Bila tengok je bil UNIFI, terkejut aku... ha... bil dah naik.. Mulalah nak marah anak2... siapa yang gatal tangan guna telefon nih sampai bil boleh naik nih... Bila tengok betul2 baru perasan.... GST rupanya...

Huh... mengeluh aku sampai nak keluar airmata nanges... Bayangkan, aku kena tambah hampir RM 10 tuh. Dah lebih setahun langgan UNIFI, bil tak pernah sampai tahap tu... aku ambik pakej RM 149.. Habis tinggi pun bil RM 153 lebih je. 

Punyalah aku berjimat cermat... siap pesan anak2 jangan guna telefon rumah... untuk panggilan masuk je. Tapi dek GST terjerumus jugak aku... hurm! Kalau tak kerana keperluan wifi ni  takkan aku ambik... hish!

Entah apa lagi yang akan terlebih bayar akan datang nih... parah di buatnya.. Bil handphone postpaid MAXIS belum tengok lagi tuh...  Takut pengsan plak.... haish!  

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...