Gambar Lama..... Bapaku Dan Geng Sekampung!

10:09:00 AM Noor Akma 0 Comments


Aritu dapat gambar lama ni dari grup whassap kengkawan sekampung. Simpan dalam HP. Beberapa hari ni hp buat hal .... memori full... hang la... So ada gambar2 yang hilang. Sebelum gambar ni terus menghilang... baik aku tepek kat blog ni. 

Aku pun tak pasti gambar tahun berapa ni. Yang pasti aku masa tu mesti kecik lagi. Muda benar nampaknya bapaku itu. Ada pakcik2 kawan bapaku di dalam gambar ni yang dah meninggal dunia. Moga roh mereka ditempatkan dikalanan orang2 yang beriman... amin!

Sekarang bapaku telah berusia 77 tahun. Alhamdulillah sihat lagi. Beberapa bulan lepas ada dimasukkan ke hospital. Biasalah orang dah tua tak boleh berkuat sangat.  Mulalah sakit sakitan. Tinggal di kampung di negeri Perak. Emak pun  masih ada lagi...

Sentiasa aku doakan mereka sihat sejahtera. Siapalah aku tanpa mereka.... feeling lebih2 plak! Itu jelah cerita dari sekeping gambar lama.... ^-^peace!

p/s : rindu rasa hati.... nasib baik teknologi dah maju, tak dapt balik kg dengar suara pun jadilah.... :)

Want To Save The World? Here Are 8 Ways You Could Be A Superhero In 2016


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...