GIVEAWAY January 2016 By Mezquitalifestyle

10:53:00 PM Noor Akma 0 Comments

Assalamualaikum....


Done joined yer....
Blog ni dah cukup cantik dah.... cuma sedikit musykil sebab takde widget follower google+
Yang ada butang google+ jer.....
Elok ada ramai follower google+
Senang carian google nak detect blog dan makin banyaklah capaian blog

Sedangkan kotak komen terus komen kat g+. 
Baru ni ada baca kat satu blog ni... 
Katanya buat kotak komen direct ke g+ merugikan si empunya blog.
Yang untung hanyalah tukang komen.....
Tak taula....

Hmmm.... jangan ambil port komen tak membina ni yer...
Saya pun tak reti jugak... 

Bye.... :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...