Lawak 18sx Kah Ini..... Gelak Guling2 Dulu....Cheh!

10:12:00 AM Noor Akma 0 Comments



Mula2 baca kertas ni sedih rasanya.....  Lepas tu rasa nak gelak guling2 keluar airmata aku dibuatnya. Kesian pun ada bila difikirkan. Bayangkan budak2 yang terlalu polos yang tak mengerti apa2 lagi.......  

Tapi apabila membaca ulasan cikgu berdakwat merah tu.... aku mula jadi sangsi. Semacam je ulasannya. Ada yang tak kena. Tulisan murid boleh tahan cantiknya.  Kalau dilihat pada karangan tu ada ejaan dan ayat yang salah. Bahasa pasar@bahasa percakapan pun ada. 

Walau aku bukan seorang guru, aku tahu kebiasaan guru akan bulatkan ejaan yang salah dan akan gariskan ayat tak betul. Bahasa pasar akan di buat garisan berkedut di bawahnya. Aku taula sebab selalu check buku sekolah anak. hehe!

So, rumusannya ini kerja bebudak nakal ni Sesaje nak buat lawak kat group whassap.  Memang hawau punya orang la..... hahaha! Lawak 18sx ke ni....?

p/s : macam2 ulasan kengkawan kt grup whassap... haru dibuatnya :))



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...