Muka Google Bertema Cinderella.... Cantik :)

9:59:00 AM Noor Akma 0 Comments

Dalam minggu ni aku perasan pemuka google letak gambar lukisan cerita  dongeng Inggeris.... Macam2 cerita dongeng ada, pada setiap kali.
Cantik sangat...

Kat atas tu gambar cerita dongeng  cinderella...  
Ini yq sempat aku screen shoot...
Comel kasut kaca tu dan kereta kuda buah labu tu.... 

p/s : Cerita ringkas jer... nak hujung2 minggu ni, rehat sikit... :)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...