NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

8:57:00 PM Noor Akma 9 Comments

Assalamualaikum

Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.

-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)


9 comments:

syira yaya said...

all the best! :)

Terima Kasih sudi join ^^.Tak nak tengok lagi Ucapan/Entry :P.Yan akan bw kali kedua nanti untuk nilai ucapan/entry yang kreatif.Apa-apa pun good luck semoga ada rezeki awak :) senarai peserta telah diupdate sila cek ye,kalau terdouble atau tercicir link tolong bagitahu kat yan ye ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Echa H. said...

hai! saya singgah dari segmen yang sama :D goodluck!

http://xechalogy.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

Mawar Assufi said...

All the best :) hehe.... Ada rezeki ada lah kannn :)

Jemput singgah :) http://mawarassufi.blogspot.my/

Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

done folo awak :)

P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :)

Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
http://rezekiituluas.blogspot.my/

Tahniah ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/02/senarai-pemenang-new-year-giveaway-2016.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...