01 January 2016

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

Assalamualaikum.....


Aku.... seorang isteri, ibu, suri rumah, dropshipper, blogger dan sekali-sekala seorang peniaga di event, expo, karnival, tepi jalan pun ada..... Macam2 aku jual, pakaian, produk kecantikan dan kesihatan, aksesori wanita dan lelaki.... makanan pun ada.... Kiranya apa saja yang boleh menambah rezeki, asalkan halal dan boleh dijual.... hahaha!

Apa yang mahu aku capai menerusi blog..... dah tentulah boleh mernambah pendapatan yang masyuk menerusi blog. Tak payahlah susah2 keluar mengangkat meja dan meninggalkan anak2 di rumah. Walaupun dah besar, dah boleh jaga diri.... risau jugak! 

Itu jelah.... Dari Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 ini harapanku dapat berkenalan dengan lebih ramai blogger.... bye!

19 comments:

  1. Salam ukhuwah & salam perkenalan,
    Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
    SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

    Jemput singgah blog yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  2. Good luck..Mimi pun join..hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

    ReplyDelete
  3. Saya...join juga....slmt brsegmn ya....saya follow blog ini..

    ReplyDelete
  4. Saya pun join..dan saya da follow blog ni..:)

    http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan, semoga success selalu.

    ReplyDelete
  6. Salam kenal... Singgah dari segmen jom tambah follower 2016.. Done follow ^_^..

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  7. datang dr segmen yg sama , done follow #247 =)

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama ^^ moga berjaya apa yg dihajati :D
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama dan follow sini #428

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  10. good luck, saya dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
  12. Good luck ye, selamat maju jaya.

    ReplyDelete
  13. salam kenal singgah dan follow sini

    ReplyDelete
  14. hi! salam perkenalan..;)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    dah siap follow..

    ReplyDelete
  15. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  16. Hai salam perkenalan,saya dari segmen yang sama. singgah dan follow

    ReplyDelete
  17. As-Salam ...
    Terima kasih sbb sudi join segmen kecil yang saya anjurkan.
    Moga ada manfaat yang dapat dari segmen ini.
    Apapun harapan dan impian dalam blogging, kena lakukan yang terbaik dengan ikhlas dan jujur.

    Semoga blog menjadi jambatan untuk memberi sesuatu kepada orang lain.

    The inFamous House Husband Blogger

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...