Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

7:57:00 PM Noor Akma 19 Comments

Assalamualaikum.....


Aku.... seorang isteri, ibu, suri rumah, dropshipper, blogger dan sekali-sekala seorang peniaga di event, expo, karnival, tepi jalan pun ada..... Macam2 aku jual, pakaian, produk kecantikan dan kesihatan, aksesori wanita dan lelaki.... makanan pun ada.... Kiranya apa saja yang boleh menambah rezeki, asalkan halal dan boleh dijual.... hahaha!

Apa yang mahu aku capai menerusi blog..... dah tentulah boleh mernambah pendapatan yang masyuk menerusi blog. Tak payahlah susah2 keluar mengangkat meja dan meninggalkan anak2 di rumah. Walaupun dah besar, dah boleh jaga diri.... risau jugak! 

Itu jelah.... Dari Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 ini harapanku dapat berkenalan dengan lebih ramai blogger.... bye!

*****************************
Vote mimpi indahku ini.. please!
klik SINI 

19 comments:

Yumida Huda said...

Salam ukhuwah & salam perkenalan,
Datang dari segmen yg sama: Segmen Tambah Follower Blog 2016 anjuran blogger Hasrul Hassan
SEMOGA AZAM BLOG TERCAPAI :)

Jemput singgah blog yumida:
http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Mimi Kyumi said...

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

Keladi Ubi said...

Saya...join juga....slmt brsegmn ya....saya follow blog ini..

Ms Qiya Saad said...

Saya pun join..dan saya da follow blog ni..:)

http://www.qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Salam perkenalan, semoga success selalu.

Elvina Jane said...

Salam kenal... Singgah dari segmen jom tambah follower 2016.. Done follow ^_^..

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

lyana ishak said...

datang dr segmen yg sama , done follow #247 =)

Kim Chaa said...

Singgah dari segmen yang sama ^^ moga berjaya apa yg dihajati :D
http://kimchaa.blogspot.my

ana halim said...

singgah dari segmen yang sama dan follow sini #428

http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

good luck, saya dari segmen yang sama

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

aynora nur said...

Good luck ye, selamat maju jaya.

Permatabiru said...

salam kenal singgah dan follow sini

husna zahidi said...

hi! salam perkenalan..;)
husna singgah dari segmen yg sama..
dah siap follow..

cikpinz said...

Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Salam singgah :)
stanzaku

Asya Atien said...

done follow....salam perkenalan

Hai salam perkenalan,saya dari segmen yang sama. singgah dan follow

As-Salam ...
Terima kasih sbb sudi join segmen kecil yang saya anjurkan.
Moga ada manfaat yang dapat dari segmen ini.
Apapun harapan dan impian dalam blogging, kena lakukan yang terbaik dengan ikhlas dan jujur.

Semoga blog menjadi jambatan untuk memberi sesuatu kepada orang lain.

The inFamous House Husband Blogger

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...