Biskut Oreo.... Sehebat Cinta Abang Negro...Huiyyo!

9:22:00 AM Noor Akma 2 Comments


Macam2 cara nak melariskan jualan..... Sampai mat negro pun termasuk dalam iklan, ha.. ha.. ha! Kreatif sesangat lah tu. 

Jangan ada yang tak nak beli dan tak lalu nak makan biskut tu sebab terbayang mat2 negro yang hitam legam dan meloyakan tu.... sudah!

Apapun memang tabik spring kat peniaga ni.... sebab dek biskut oreo, boleh buat lawak antarabangsa... kah...kah... kah!

p/s : Idea yang terlampau nih...hihi!



2 comments:

husna zahidi said...

hahahaa..pertama kali jumpak nih..

Haii ! Selamat pagi .
Jom join segment pertama pencarian bloglist March by theathra.blogspot.my :) .http://theathra.blogspot.my/2016/02/pencarian-bloglist-theathra.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...