GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma

1:01:00 AM Noor Akma 29 Comments

Assalamualaikum.......


Bismillahirrohmanirrohim......

Dah lama berangan2 nak buat Giveaway  ni.... teragak2 dan tak berkeyakinan je. Fikir punya fikir bila lagi... Kalau asyik tak yakin je... bila plak nak move on..... So, sempena tarikh lahir ku yang akan hadir sebulan lagi.... buat je la... hihi!

Syarat penyertaan :

1. Terbuka pada para blogger di Malaysia.



5. Follow IG nurbeautyannggun

6. Buat entry bertajuk "GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma"

7. Tepek banner GA ni dan backlink kembali ke entry ni.

8. Buat satu birthday wishes pada saya.

9. Dah siap publish.... jangan lupa letakkan link GA korang di ruangan komen.

Giveaway ni tamat pada 2 Mac 2016 pukul 01.01am.... 
~It's my birthday~

HADIAH
Satu hadiah Utama (Misteri )

3 orang pemenang
Crochet Coin purse

6 orang senarai bloglist
*4 penerima yang diatas akan automatic tersenarai

Pemilihan pemenang utama dan 3 hadiah selepas tu kan dilakukan sendiri.... ikut sesedap rasa bergantung pada birthday wishes yang paling sempoi, padat dan kreatif. Untuk senarai bloglist akan menggunakan khidmat random.org.

Jikalau kurang mendapat sambutan.... saya akan berikan hadiah pada yang ada ajelah.... okey !


 Bye....  :))


~TAMAT~

29 comments:

all the best

saya join :)

http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

ig: Nuruleaidaud
fb: Nuruleaida daud

Happy Birhtday Akma! :)

Assalam. Anis join :)

http://akhalilah.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

nur zulfa said...

Happy birthday kak Noor Akma!!

by the way, saya join ! ;)

http://zulfaonlinediary.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

http://thesupersomething.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

yeay joined :)

syakirah jf. said...
zeera lily said...

goodluck semua...
btw, awk.. jemput join GA http://belogzeera.blogspot.my/2016/02/giveaway-sugarscarf-bg-zeeralily.html

alya_chan said...

Saya join GA :)

http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

nur sabrina said...

Sab join. Oo Btw Happy Birthday Akma ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Joined :)

http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

NUR RAIHANAH said...

saya join kak!
http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Saya join.

http://littlestory-in-smallworld.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Join :)

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and_15.html

*maaf xdk ig :)

FB : Izyan Athirah Binti Jelani

Umie Yana said...

Hai.. saya join yee.. ^_^
Tapi maap, saya tak ada insta la pulak..

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Husna Izzati said...

saya join...tp sy xde insta..maaf ye =)

http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Shawal join.. :)

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

IG @fiza_bunyamin_faiz

link url blog annurbeauty tu tak betul. sila check balik :)

BaNu Syah said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Syila Lala said...

http://jacobsintimate.blogspot.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Alhamdulillah...saya dah join.

http://www.stanzaku.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

. stnrsyfh. said...

Yaya join :D

http://stnrsyfh.blogspot.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

Saya join juga.. :)

http://www.dramaticuniq.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and-bloglist-2016.html

Osman said...

salam. jemput join segmen bloglist saya http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.VtUlJ_l96M8 thanks :)

Yun Sing said...
This comment has been removed by the author.
Yun Sing said...

Tak sempat join ^^"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...