Kaya... Kaya... Kaya... Kena Tipu Hidup2 Aku....Huh!

10:21:00 AM Noor Akma 0 Comments


Kalaulah aku jenis cepat dan mudah percaya dengan email ni.... huh! Nasib baik aku jenis yang suka menyiasat dulu. Kalaulah Telekom betul nak bagi hadiah, baik la dia talipon atau antar surat  ke rumah jer. 

Dah lebih 2 tahun aku melanggan UNIFI. Dah tentu la Telekom tahu data peribadi aku. Bayar bil pun aku biasa bayar online jer. Takde sebab Telekom nak bagi aku hadiah tetiba ni.... haish!

Macam2 hal orang nak menipu ni.  Entah apa2 je la..... Dulu selalu jugak dapat kat message henpon. Sekarang email plak. Orang lain boleh la kena tipu. Tapi ada ke orang percaya dengan email macam ni.....? 

Hish... teraniaya la bila hidup diganggu kalau detail perbadi dah bagi kat orang penipu macam ni. Takutnya....... :( So, jangan dpedulikan, delete je la.... 

p/s  : Selain dari Telekom ada lagi email yang  macam ni dari syarikat2 lain yang aku dapat. Kalau ikut hadiah2 tu dah jadi jutawan aku ni..... kah..kah..kah!


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...