Mudahnya Dapat Barang Percuma Dengan WOOP... Korang Tak Nak Ke?

10:38:00 AM Noor Akma 4 Comments


~ Klik Banner Untuk Join WOOP ~

Kelmarin dapat sepasang pewangi Rexona dihantarkan ke rumah. Rasanya aku tebus hadiah lain aritu.... Tapi takpelah...... benda free, mana2 jelah. Itupun anak dah berebut tu.......  Nak adil, semua boleh pakai... Takde hak sesiapa... hehe!

Sesiapa yang belum join WOOP.... rugi tau. Kerja senang sangat nak kumpul point. Cuma klik2 dan jawab soalan mudah, dah dapat point. Dah cukup, boleh tebus barang2.... Aku rasa orang perempuan mesti suka dapat benda-benda macam ni. ... 

Ada pencuci pakaian, pelembut pakaian, pencuci pingan mangkuk, krim badan, ubat gigi dan banyak lagi barang termasuk barang elektrrik dan voucher membeli-belah.... Adalah satu kerugian yang amat sangat bila tak mengambil peluang ini untuk menyertai WOOP...... Dapat barang free tu, mana nak dapat macam ni!

p/s : Aku berazam nak dapatkan banyak lagi barang free..... Jom  la sama2.... ^-^peace!



4 comments:

ros nordin said...

Betul..perempuan mesti suka kalau join woop ni..hehehe
btw tahniah.. cantikkan kotak dia tu..ros masa dapat tu..Ya Allah happy tak terkata.. sampai sekarang gigih kumpul point.hehe

anajingga said...

woop memang best, kak ana dah pernah redeem tiga kali dah, paling awesome hadiah vaselin yang stok untuk setahun tu hihi..siap sedekah kawan anak-anak lagi :)

dah join..tak nak tebus dulu...tunggu dapat banyak point...hehe

dah daftar dah dulu..sekarang tak ingat username dah/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...