Pelamin Seindah Wajahmu.... Anzalna Nasir

10:11:00 AM Noor Akma 2 Comments


Cantiknya pelamin ni... macam kat taman inderaloka yang dalam dunia khayalan tu. Sangat sepadan dengan Anzalna yang cantik jelita tu.  Dapat suami pun kacak. Memang sempurna sekali majlis pernikahan ni.

Aktres kelahiran Pulau Pinang ini mula dikenali selepas menjadi salah seorang finalis Dewi Remaja 2010/2011. Setelah berkenalan selama 10 tahun, akhirnya Anzalna dan Hanif telah membuat keputusan untuk melangsungkan perkahwinan.

Anzalna akan terus mewarnai dunia lakonan atas restu suami. Dalam pada itu, Anzalna juga turut menepis pandangan negatif yang mengatakan apabila seseorang artis itu telah berkahwin populariti mereka akan menurun.

Selepas majlis resepsi, mereka juga akan berbulan madu di sebuah pulau yang dirahsiakan dan akan mengerjakan umrah tidak lama lagi.. Semoga ikatan ini kekal hingga ke jannah.

p/s : Simpan gambar yang cantik, nanti boleh buat rujukan...kan!

#kredit SINI



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...