Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

10:35:00 PM Noor Akma 6 Comments

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

6 comments:

Blogwalking dari segmen yang sama. Happy blogging yer!

http://www.arepnakbebel.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

Saya datang dari segmen sama tau..

Lady Shah said...

shaz ke sni..singgah dari segmen yg sama. Follow #291

http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

alya chan said...

singgah dari segmen sama ^^

ucing said...

Hi Ucing Blogwalking dari segmen yang sama,Sertai Segmen Teka Benda Uk2 untuk pencarian bloglist uk 2016.

Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah. Habis dah saya pusing dlm blog awak.

http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...