SENARAI PESERTA GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma

1:20:00 PM Noor Akma 1 Comments

Klik SINI (untuk sesiapa yang nak join)

Hari nak update la senarai peserta GA yang aku lancarkan awal bulan ni. Alhamdulillah ada jugak yang sudi join. Biarlah sedikit daripada tak ada langsung... Thanks alot uolls!

Pada sesiapa yang belum join... masih ada masa lagi.... Tarikh tutup 2 March 2016. Sudi-sudikanlah untuk menjalinkan ukhwah sesama blogger.... :)

Senarai Peserta....

1. http://eiydacalyx90.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
2. http://akhalilah.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
3. http://zulfaonlinediary.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
4. http://thesupersomething.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
5. http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
6. http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
7. http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
8. http://jombercontest.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
9. http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
10 . http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
11.  http://littlestory-in-smallworld.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
12.  http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and_15.html
13.  http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html
.
.
.



p/s : Thanks uollls.... muahhhhh3!!!



1 comments:

NUR RAIHANAH said...

lucky number 10! hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...