Sweetnya, Cantiknya, Klasiknya Gambar Pra Perkahwinan Akim dan Stacy...

1:52:00 PM Noor Akma 3 Comments


Gambar yang cantik dan sweet ni terasa rugi tak kongsi kat blog aku ni..... Lagipun aku ni peminat akim. Pasangan sejoli yang sangat sesuai  dann sepadan ini bakal bernikah Jumaat ni. 

Majlis akan berlangsung secara tertutup di sebuah hotel terkemuka di bandar Kota Kinabalu, Sabah pada jam 10 pagi dan dihadiri oleh keluarga kedua-dua belah pihak sahaja.

Semoga segala perancangan Stacy dan Akim akan berjalan seperti yang dirancang. Tentu kedua-duanya sudah tidak sabar untuk bergelar suami isteri bukan? Hehe..Semoga kekal sehingga akhir hayat. Amin....!

p/s : n3 yang terpaksa di publish serta merta... kalau lambat basi nanti...... :)

#kredit SINI




3 comments:

najwa zahid said...

moga akim dpt bntu stacy lebih mndalami islam. insyaAllah

wow cantiknya

fiefi ira said...

nice & sweet je pic diorang...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...