Tema Koboi Di Majlis Harijadi Zain Saidin... Huiyyo!

10:47:00 AM Noor Akma 3 Comments


Canggihnya majlis harijadi retis ni..... Siap tema koboi tu. Teringat cerita koboi dulu2..... High Chapparal kat TV.... Aku minat cerita tu. Watak Sue Ellen, Monolito..ntah apa lagi.....lupa ha3!

Maka yang hadir semua pada majlis sambutan harijadi Zain Saidin tu semua memakai pakaian ala-ala koboi la, termasuklah si comel molek Aaisyah Dhia Rana. Huh, comel  sesangat.....

Padanla tema ni dengan Zain.... anak omputih... Apapun semoga berbahagia dengan keluarga dan terus berkarier dalam dunia lakonan.

p/s : Hmmm....macam ada sedikit kureng jer dunia koboi ni, takde red indian ke..... Kalau ada, barulah real.... hihi!

#kredit SINI


3 comments:

Kak Nieyl said...

kdg² suka jugak tgk kehidupan che tah 1 family nie...
nampak segalanya mewahkan..tapi itu yg kita nampak...
yg kita tak nampak..kesusahan dalam menjadi kemewahan tu kan :)
Alhamdulillah...:)

lain dari lain

macam2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...