AYAM ALA NEGRO a.k.a Hangit.....

10:25:00 AM Noor Akma 1 Comments


Aish.... lawak jugaklah.... resepi ayam hangit ni. Katanya Ayam ala negro, rupanya ayam goreng hangit. Bahaya ni, bila pegang henpon sambil masak2....Nanti terlupa ayam dah masuk kuali. Sila haribulan.... rumah hangus. 

Masa tu dah tak lawak lagi. Menyesal tak sudah ada la. So, beringatlah sebelum di timpa padah dek kelalaian diri sendiri. Hurm... kalau ada yang hilang nyawa lagi la parah. 

Sesal dahulu, pendapatan, sesal kemudian tak berguna.... Bila nasi dah jadi bubur, dah tak boleh buat apa..... So, bila memasak tu fokus memasak je. Tinggalkan henpon tu jauh2....heh!

Habis masak dan makan boleh sambung balik kelek henpon kehulu kehilir....

p/s : Life must goes on... takkan takde henpon sekejap pun tak boleh....haish!

#kredit FB


1 comments:

Kak Nieyl said...

huhu..
kalau dah rentung cmtu...
memang x makan daahhh...bahaya tuk kesihatan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...