Bibir Seksi Dek Ciuman Si Kura-kura.... Adush!

10:24:00 AM Noor Akma 2 Comments


Hambik ko.... terus jadi cenggini bibir dia...! Itu la jangan cari pasal dengan kura-kura ni. Sekali kena geget@cium baru padan muka ko...

Dari aku kecik lagi opah dan mak aku selalu pesan..... hati2 jangan kena gigit dengan kura-kura. Susah nak lepas dari gigitan tu. Dengar bunyi guruh baru kura-kura lepaskan. 

Dulu2 masa kecik aku ingatkan kura-kura tu takut dengar bunyi guruh. Rupa2nya bila aku fikirkan balik kura-kura tu seronok dapat air.... hehe!

p/s : So, sape yg teringin bibir angelina Jolie.... cari kura-kura and then cium kura2 tu gerenti bibir tebal ranum....hahaha!



2 comments:

NUR RAIHANAH said...

Yaa Allahhhh takutnyaaaa dgn kura2 ni kite baru tahu pasal ni kak.. huhuu

syira yaya said...

bibir tu dah kalah angelina jolie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...