Cek Nufnang Kali Ini.....

10:46:00 AM Noor Akma 3 Comments


Dapat cek nuffnang lagi....  cek baru masuk akaun dan masih terapung kat dalam akaun. Tapi dah shopping dah, pinjam duit en. somi dulu. Beli set pencuci muka ni. Boleh tahan harganya... Dah tak sabar nak beli sebab stok yang ada dah habis.

Taklah banyak mana aku dapat..... bukan banyak cpuv pun tapi lepaslah beli barang peribadi ni.  Ada lebihannya beli tuala dapur dengan belanja anak2 makan ayam goreng. Ada lebihan lagi tu buat belanja beli barang dapur jelah.... 

Krim muka ni set kedua aku beli......... selepas set pertama tahun lepas. Pakai sikit2 jer, berjimat sungguh.... mahal tuuuu! Berkesan untuk aku set ni.... Jeragat yg menyinggah kat muka aku ni dah pudar dan hampir hilang dan yang pasti wajah pun tak menggerutu....  berganti dengan kulit yang halus mulus.

Dah puas dulu cuba macam2 takde yang berkesan. Set krim ni dah menjadi pujaan hatiku sekarang. Disebabkan ini  bukan review produk.... tak payah la beritahu jenama produk. Owner produk ni pun tak heran. Ini bukan produk baru... dah lama di pasaran dan terkenal produk ni....

p/s : Harap dapat terus merajinkan diri update entry terus menerus....... boleh kumpul duit lagi!


3 comments:

Kak Nieyl said...

Alhamdulillah....
rezeki berblogging :)

sikit pun...ada juga rezeki kan kita berblog..hihihi..btw, nak tau jugak produk ape...sbb ibu bising muka dia berjeragat :(

Fieza Sani said...

alhamdulillah rezeki blogging..saya pun baru update entry hasil berblogging..jemput baca :)

http://www.fiezasani.xyz/2016/03/blogging-inspiration.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...