Dah Pasang Header Dan FB Cover Dari Menang GA stanzaku.com

10:30:00 AM Noor Akma 1 Comments

Dah dapat dah hadiah header blog dan fb cover foto dari blog stanzaku. com. Dan dah digunakan pun.... Jadilah,  mana nak dapat lagi... Nak buat sendiri takde masa ... tak reti pun iye!

Aku pun nak yang biasa2 jer dan simple.... berpadanan dengan tema blog ni yang serba santai gitu. So, yang ala2 abstrak dari warna2 lembut ni dan style pewarna tumpah bersepah tu nampak sesuai le dengan aku....

Kemungkinan besar akan digunakan dalam jangkamasa yang lama juga. Yer la.... akan datang aku pun tak tahu gaya dan cara mana plak yang timbul. Yang pasti, bila dah rasa jemu dan tak sesuai lagi akan tukar le...

Maybe aku akan besarkan header diatas tu kot dalam waktu terdekat ni..... tapi tak jumpa template yang berkenan lagi... So, kena cari template dulu....

p/s : Berserilah sikit blog ni, dah berwarna-warni.... terima kasih yer!


1 comments:

kisah earty said...

Tahniah..bertambah seri dengan header baru.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...