Gambar Cantik, Tema Gempak Di Majlis Berinai Jihan Muse.....

10:54:00 AM Noor Akma 2 Comments



Kongsi gambar cantik dan tema yang menarik dari majlis berinai pelakon komedi aktres Jihan Muse. Bertemakan kebaya nyonya gitu.... Hot dengan pelamin yang penuh berbunga merah. Ada kelas yang tersendiri.

Cantik2 dan comel2 aktres yang hadir berkebaya nyonya.  Pakaian tradisi yang tak lapuk dek hujan dan tak lekang dek panas.... huhu!

p/s : Nanti nak cari kebaya nyonya lah selai.... hehe!

#kredit SINI



2 comments:

baju masa nikah tu cantik.. :)

meriah2 haaaa kalo artis kawen.. cantik2 je semua =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...