Ikan Goreng Nyembang Dalam Kuali...... Mengarutlah!

10:16:00 AM Noor Akma 1 Comments


Lawak tak masuk dek akal......Viral jugak sekejap di FB......

Kalau 2 ekor bolehla letak bersilang.....Kalau banyak, kena letak beratur.....

Biar cukup ruang.... Jimat masa, jimat minyak masak, jimat gas....

Ada2 je la......

Hehe.... :)

p/s : Tak tau dari mana mula2 datangnya idea lawak ni.... share aaaa....^-^peace! 


1 comments:

Selalu diorang guna lawak nie bila dah xtau nak buh komen apa.. tapi nak komen juga.. ish..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...