Nama Sebenar Mereka (Retis) Yang Kita Tak Tau....

10:47:00 AM Noor Akma 2 Comments


Ramai artis tak pakai nama sebenar dia............ Bukan sahaja kat Malaysia.... kat Hollywood pun biasa. Mesti ada sebab juga lah yer....Antara artis lain yang tak pakai nama sebenar..... Rosyam Nor, Erma Fatima, Umie Aida, Zila Bakarin dan ramai lagi.... Itu antara yang aku tahu la....

Kurang sedap, tak glamour, senang sebut atau nama sendiri tu dah ada yang pakai.... antara jadi penyebabnyalah.. Kengkadang ada nama tu kita pun jadi confius bangsa dan agama dia.... macam Bront Palaree tu... hihi!

Apapun sukati korang lah retis.... janji ngetop... :)

p/s : Blogger pun ada yg tak pakai nama sebenar.... macam emas putih@uzu tu.... aku pun.. hehe!


2 comments:

Umie Yana said...

normal la tu.. nak jugak ada nama glamour..hehe

ucing said...

Hi sama lah macam ucing kadayan .nama glamour "uk: (>.<)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...