PEMENANG GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma

2:27:00 AM Noor Akma 6 Comments


Alhamdulillah....GA dah selesai. Walau tak begitu ramai yang menyertainya tapi melepasi target sekali ganda dar yang diperlukan. Terima kasih teman2 kerana sudi join GA yang tak seberapa ni....

Payah jugak nak memilih ni.... Rupanya ramai yang kreatif. Apapun , selepas berkira2 .... dengan ini di umumkan pemenangnya.... jeng.... jeng... jeng!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

PEMENANG HADIAH UTAMA

TIGA PEMENANG HADIAH 
Crochet Mini Coin Purse

PEMENANG BLOGLIST 2016

Taraaa..... siap....
(Hadoiii dengan bersusah payah dek laptop yg dah kong ni....wifi da kira okey dah....)

Untuk 4 Pemenang di atas.....
emel detail nama, alamat, no. tel dan link penyertaan ke annurbe.noor@gmail.com.......
untuk penghantaran hadiah and good luck...!

Untuk pemenang bloglist, blog anda akan tersenarai dalam bloglist secepatnya.....
good luck... :)

p/s  : Bloglist tu, kalau tak aktif @ takde entry selama 2 bulan akan di remove yer... 
 So, rajin2 kanlah pos entry.....


6 comments:

NUR RAIHANAH said...

Wahhh thankyou akak! Tak sangka menang hadiah utama hehe. Birthday kita March jugakkk winkk winkk. Nnti sy send email yaa..

tahniah

Umie Yana said...

Tahniah kepada semua pemenang ;)

tq tersenarai dalam bloglist hehe :)

alya chan said...

dah email ^^ tahniah semua

Alhamdulillah. Tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...