Besarnya Kiwi Tu..... hahaha!

12:14:00 PM Noor Akma 1 Comments


Alahai.... sekali imbas betul2 macam buah kiwi.....  Elok jer bentuknya tu. Tapi kepalang besar...hehe! Kalau tak terpandang lengan kecik tu, mesti tak perasan yang sebenarnya kepala baby tu.

Lawak jugaklah gambar ni. Siap dipasangkan tag tu... hihi! Anak sape la budak ni. Comel jer kepala dia. Mesti baby ni sangat comel sebab tengok kepala pun dah comel... 

Idea sape la buat macam ni... Mesti mak bapak baby ni. Lepas ambil gambar macam ni, mesti diorang gelak tak sudah dan letak kat fb untuk share dengan ramai orang. 

Pada yang empunya gambar asal... harap tak marah aku kongsi gambar ni..... Sesajer suka2 panjangkan gelak...hahaha!

p/s Macam2 hal... kepala dan kiwi punya cerita... kikikih!


1 comments:

ha ha ha so cute :-)
Memang kretif la mak abah baby ni ha ha ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...