Fesyen Yang Entah Apa2...... Hihi!

12:02:00 PM Noor Akma 2 Comments


Saja tengok2 kat FB.... Jumpa fesyen ni.. Gelak sorang2 aku dibuatnya. Mana idaknya, kulit durian, rumput kering, daun pisang dan segala benda dipakaikan di badan. Haru dibuatnya.... huhu!

Daun2 pokok tu tak gatal2 ke kat badan. Bawak gi jalan2, boleh pengsan orang yang memandang.... kan!

Inilah yang dinamakan 'High Class Fashion'. Yang penting confident je...Gitteww....!

p/s : Ye ke.... macam balik  ke zaman pra sejarah...ada la.... aiyokk!

#kredit SINI


2 comments:

Abe nick said...

ha3 kelakar betul tgk gambar tu

PeRdU cINta said...

Risau kalau angin tuip...tak cukup semak nak sembunyi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...