01 April 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Assalamualaikum...


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

21 comments:

  1. hai follow sy balik good luck
    http://faimarstory.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi turut serta dalam Giveaway Blogger Utara, semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  3. thank you sudi join GA Blogger Utara.. all the best =)

    ReplyDelete
  4. As,salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck;)

    ReplyDelete
  5. Mia join jugak GA ni, goodluck fren :D

    ReplyDelete
  6. singgah dari contest yg sama http://spitoutkata.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  7. Hai..Hai Tuan Tanah..Ehekkk..Singgah sini jln2..Dari GA yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SINGGAH SINI JUGA YA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

    ReplyDelete
  9. SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SINGGAH SINI JUGA YA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

    ReplyDelete
  10. Singgah daripada giveaway yang sama

    Good Luck!!

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  11. blogwalking from the same GA..all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  12. Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  13. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  14. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia https://youtu.be/xj41T-Q4NE8 Lepastu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    ReplyDelete
  15. hai...saya singgah dari GA yg sama..

    http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  16. baru sempat nak jenjalan jenguk2 geng!
    apa khabar ? :)



    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    TOLONG INFORM SAMA ADA ANDA BOLEH BUKA ATAU TAK BLOG MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/03/minta-tolong-inform-jika-anda-tak-boleh.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalking dari GA yg sama. Good luck yea...

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Done follow sini...

    ReplyDelete
  18. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SEMOGA BERJAYA :)

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum.. Hai..

    Saya datang melawat dan membalas kunjungan kembali disini dari giveaway yang sama.

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.htm

    Kalau sudi, maii laaa singgah umah saya sekejap. Jemput join giveaway dari saya pula ye..

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

    =)

    Gudluck ya kawan-kawan.

    ReplyDelete
  20. Terima kasih sudi join,

    Yui salah seorang sponsor dalam GA ini
    Good luck ya !

    Salam kenal.

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...