Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

12:48:00 AM Noor Akma 21 Comments

Assalamualaikum...


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

21 comments:

faimar sweet said...

hai follow sy balik good luck
http://faimarstory.blogspot.my/

Dunia Zumal said...

Terima kasih kerana sudi turut serta dalam Giveaway Blogger Utara, semoga berjaya ^-^

thank you sudi join GA Blogger Utara.. all the best =)

Bonda Zahra said...

As,salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck;)

M I A said...

Mia join jugak GA ni, goodluck fren :D

singgah dari contest yg sama http://spitoutkata.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Mimi Kyumi said...

Hai..Hai Tuan Tanah..Ehekkk..Singgah sini jln2..Dari GA yg sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Semoga berjaya..

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

SINGGAH SINI JUGA YA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

SINGGAH SINI JUGA YA ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/segmen-jom-singgah-jmbelog.html

Cinta Hawaa said...

Singgah daripada giveaway yang sama

Good Luck!!

http://cintahawaa.blogspot.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Permatabiru said...

gud luck #bloggerutara

Cik Itah said...

blogwalking from the same GA..all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

alya chan said...

Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

Umie Yana said...

Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Nur aFiQaH said...

Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia https://youtu.be/xj41T-Q4NE8 Lepastu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

hai...saya singgah dari GA yg sama..

http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/03/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

MG schmidt said...

baru sempat nak jenjalan jenguk2 geng!
apa khabar ? :)



JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

TOLONG INFORM SAMA ADA ANDA BOLEH BUKA ATAU TAK BLOG MG :)
http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/03/minta-tolong-inform-jika-anda-tak-boleh.html

Blogwalking dari GA yg sama. Good luck yea...

http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

Done follow sini...

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama:

http://www.mariafirdz.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

SEMOGA BERJAYA :)

sya mimie said...

Assalammualaikum.. Hai..

Saya datang melawat dan membalas kunjungan kembali disini dari giveaway yang sama.

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.htm

Kalau sudi, maii laaa singgah umah saya sekejap. Jemput join giveaway dari saya pula ye..

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

=)

Gudluck ya kawan-kawan.

Terima kasih sudi join,

Yui salah seorang sponsor dalam GA ini
Good luck ya !

Salam kenal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...