Mini Giveaway By Niena Annisa

12:58:00 AM Noor Akma 7 Comments


 ASSALAMUALAIKUM
*click banner to join

 Apa khabar semua? Dah tengok tajuk entry kan? Alhamdulillah, hari ni Niena nak lancarkan giveaway pertama Niena iaitu MINI GIVEAWAY BY NIENA ANNISA’ . Asyik join giveaway blogger-blogger lain ja kan, so Niena nak jugak merasa buat giveaway sendiri. Hehehe ^_^ 

 Sebab apa nama Mini Giveaway? Sebabnya, hadiah yang Niena sediakan tak banyak, hanya untuk 2 pemenang. Giveaway ini bermula hari ini iaitu 3 April dan akan tamat pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam. Syarat-Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya J 

 SYARAT-SYARAT PENYERTAAN : 
 1. Warganegara Malaysia. 
2. Follow blog Niena *mesti ( InshaaAllah, Niena akan follow back ) 
3. Follow instagram Niena @niienaa_ *optional 
4. Buat satu entry bertajuk " Mini Giveaway By Niena Annisa' " 
5. Copy coding entry di bawah dan pastekan ke ruangan HTML 
 6. Publish! 7. Tinggalkan URL entry anda di ruangan komen di bawah sahaja.

HADIAH :


7 comments:

Good luck...

Terima kasih sudi join mini GA saya..done follow here :) ~~~
Boleh lihat senarai peserta di sini :

http://tintanienaannisa.blogspot.my/2016/04/senarai-peserta-mini-giveaway-by-niena.html

CikPuan FiDa said...

good luck..
http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Umie Yana said...

Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

http://hiphiphorray15.blogspot.com/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Salam alaik, salam sejahtera.. datang berkunjung dari GA sama, Semoga berjaya ^^
http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Singgah blogwalking.. Walaupun GA dah habis pun. Hehe...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...