BERGAMBAR DENGAN PENGANTIN HARI RAYA KE 5....

9:16:00 PM Noor Akma 1 Comments


Raya kelima ari tu... sempat menghadiri kenduri kahwin di kampung halaman. Ikut rombongan pengantin lelaki bertandang kerumah pengantin perempuan. Dapat jumpa sedara mara dan kawan2 lama yang dah lama tak jumpa.

Seronok pergi majlis kahwin kat kawasan kampung ni. Suasana tak sama dengan majlis kat bandar. Lauk pauknya pun sedap dan sangat menyelerakan. Majlis ni, majlis perkahwinan sepupu dari Shah Alam dengan anak gadis orang kampung aku.

Diperkenalkan dan dipertemukan jodoh oleh adik2 ku.... Jadi pencari jodoh plak dorang.... haha! Jodoh pertemuan Allah yang tentukan... tapi kenalah cari ya tak?

"Selamat Pengantin Baru".... Abang Fahmi dan Ita.... "Semoga Kekal Bahagia Hingga Ke Jannah" 

p/s : Tepek gambar buat kenangan....


1 comments:

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...