Jenjalan Raya La Plak...

11:07:00 AM Noor Akma 5 Comments


Dah hariraya...berziarah kerumah sedara mara. Ambil gambar beramai2 buat kenangan. Sebelum gambar kenangan ni lesap terdelete dalam henpon, tepek kat sini dulu....huh!

Gambar di ambil di Bota Kiri, Perak. Aritu, ingat nak singgah 2 - 3 biji rumah. Tapi apakan daya... rumah2 tertutup.. gi beraya la tu.  Iyer la, tak diberitahu awal2 nak datang. Bukan apa, tak nak menyusahkan tuan rumah buat itu ini... Tapi takpe, sebuah rumah pun jadi la....

Balik dari rumah ni, dapat setandan pisang emas dan sekotak berpuluh biji buah kuinin. Murah rezeki kami sekeluarga.... sangat2 berbesar hati. 

p/s : Orang berbudi kita berbahasa..... :)


5 comments:

ucing said...

Hi selamat hari raya (>.<)

seronoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

syafiqahatta said...

Selamat Hari Raya :)

Zie Azi said...

best ye dapat beraya bersama keluarga

salam aidilfitri selamat hari rayaa =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...