Raya 2016... Gambar Raya Keluargaku !!!

5:02:00 PM Noor Akma 2 Comments


Beraya di kampung halaman... berbaju raya dan bergambar kenangan. Raya ketiga baru kami rasmi beraya...... gara2 en. somi kena bekerja pada raya pertama dan kedua. Malam raya ketiga sebelum balik kampung aku buat rendang lagi... 

Buat kek buah dan kek coklat untuk dijadikan buah tangan pulang ke kampung halaman di Perak. Malam tu lah baru terasa nak beraya......... Kalau tidak, anak2 semuanya muka monyok2 belaka... Meriah x tido sampai pagi bergelak ketawa sambil mengacau rendang... hehe!

Balik beraya .... jalan jammed, balik lepas raya pun jalan jammed. Nasib la....! Tapi paling seronok jumpa ibu bapa... tengok kampung halaman dan jumpa sedara mara serta kawan2. 

Apapun, dengan ini..... saya Noor Akma dan keluarga mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA 2016" .....  

p/s : raya sebulan... kan! Lepas ni, jenjalan open house plak!


2 comments:

Jamil Hashim said...

singgah syawal
http://belogs.blogspot.my/

Assalamualaikum.. Selamat hari raya Aidilfitri...maaf zahir dan batin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...