Sabun Cuci Pinggan Berperisa Planta

1:23:00 PM Noor Akma 0 Comments


Aisey........ nak tergelak guling2 aku bila terbaca status dan tengok gambar ni. Haru biru sungguh dibuatnya. Ha ah, bekas planta dan pencuci pinggan nak seakan sama jer. Isi dalam pun macam serupa. Kalau jenis yang tak baca dan tengok label betul2 memang boleh tersilap

Apakan daya.... memang takleh pakai la dah planta ni.  Meleleh air mata aku ketawa geli hati tak abis lagi ... hihi!

p/s : En. somi aku ni pun asyik tersilap bila beli sos cili. Asyik terbeli sos tomato.... tak baca label la tu, main ambik jer.... hurm!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...