Aku Yang Tak Berdaya....

11:01:00 PM Noor Akma 0 Comments


Dah pergi klinik pagi tadi..... Klinik Kesihatan Seksyen 7 yang sebelah Hospital Shah Alam tu. Aduyai, punya la ramai umat kat Shah Alam ni berkumpul kat situ. Berjanggut manggut rasanya menunggu dari satu step ke step yang lain. Sabar aje lah...

Masa menunggu tu dah rasa nak pitam dah. Dah la rasa sejuk menggigil yang melampau. Nasib baik tak apa2. Ambil darah dah.... Dapat 2 tusukan. Tusukan pertama darah tak keluar, pindah cucuk tempat lain plak....sakitnya..! Doktor cakap takde apa2...Okey je. Ingatkan kena masuk wad. Tapi tu la, tak rasa tambah sihat pun. Dah makan ubat dah.... 

Kalau masih tak sihat juga esok lusa, ingat nak pergi terus kat Emergency Department Hospital Shah Alam. Demam aku ni macam on off jer .... lepas makan ubat dalam 2 -3 jam dah berpeluh dan rasa ok sikit. Tapi 2 - 3 jam kemudian mula pening dan badan start panas balik. Sekarang tengah ok la ni... tapi dah ada tanda2 nak pening balik... hadoi!!!

p/s : Malm tadi en somi belikan 100plus, minum 2 cawan ... bacaan gula dah tinggi. Doktor cakap, lain kali jangan minum dah. Minum air kelapa atau air barli... betul jugak, tak terfikir.!


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...