Cara Cepat Dan Mudah Menghilangkan Bau Durian Di Tangan...

1:00:00 PM Noor Akma 0 Comments


Nak kongsikan cara menghilangkan bau durian di tangan dengan cepat dan sangat mudah. Sekarang ni musim durian, mesti selalu makan durian. Kengkadang lepas makan durian nak pergi rumah saudara mara. Nanti nak bersalaman tu terbau pula durian yang kita dah makan.

Oleh itu kenalah hilangkan bau dulu sebelum tu. Cara mudah dan cepat adalah menggunakan biji durian itu sendiri. Tak perlu guna sabun dah. Cuma gosok2kan biji durian keseluruh tangan dan jari2 kita. Sambil tu bilas dengan air. 

Taraaa.... hasil yang menakjubkan. Dah tak ada bau lagi. Nanti tak adalah budak2 yang bersalaman tu mengomel.... 'Tangan akak tu bau durian la.... ' Kalau tidak, tersipu-sipu malu dibuatnya.... hehe!

p/s: Kesedapan durian, siapa la boleh tahan....

#kredit SINI


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...