Bloggers Writeup.... Tersenarai Diatas Sekali Tu!

7:00:00 PM Noor Akma 0 Comments


Ari ni terjumpa ni  di page Steamboat BBQ Buffet D'Kayangan.... Speechless seketika. Patut la beberapa hari ni pengunjung menderu2 lebih sikit dari biasa masuk. Yang lebih membuat aku ternganga tu sebab tersenarai di atas sekali. huhu! Alhamdulillah.... 

Bukannya selalu dapat job review ni. Entah bila je aku dapat. Ini pun atas ehsan grup KBBA. Entah bila la plak nak dapat job review lagi. Kalau ada sesiapa yang nak review apa2 .... insya'allah aku akan buat sehabis baik.

Kita buat ikut istilah menang dan menang, aku dapat ganjaran.... korang buat pengiklanan dan tambah pendapatan. Pada para2 bloggers yang terlebih job review, campak2 la sikit job tu kat sini... Dan pada yang nak direview tu, bagi lah job review tu pada aku ni.... 

Jom la... jom, dah gatal tangan nak mengarang job2 review yang canggih manggih tau.... haha!

p/s : Terasa dihargai.... :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...