Cerita Jodoh Tak Kemana Dan Makan Kipas Angin....

5:08:00 PM Noor Akma 0 Comments


Baca sekali lalu pic di atas memang nak tergelak besar.... betul juga tu. Bila baca berkali-kali pic tu macam perli aku plak. Kesian kan! Tak kemana-mana, duduk terperap kat rumah je. Memanglah ada slogan yang mengatakan 'Rumahku, Syurgaku'. Tapi asyik terkurung je kat rumah je.... boleh lemau satu badan.

Setakat keluar ke pasaraya berdekatan atau ke taman rekreasi tu dah biasa sangat. Sesekali nak la juga makan angin dan berkelah sekeluarga ke tepi pantai atau pusat peranginan. Tapi tu la... bila di sebut teringin nak makan angin... ditemplak en. somi suruh makan jer la kipas angin kat rumah tu.

Maksudnya makan angin kat kipas tu aje la. Tapi bila kipas angin rosak... Boleh pulak cakap "macam mana boleh rosak, korang makan ke kipas angin tu" Eh.. eh.. eh... ingat biskut ke kipas angin tu. Ari tu bukan ke suruh makan kipas angin tu.... dah rosakkkk...paneh, panehhh... hahaha!

"Jom pegi pasaraya, beli baru.... hehehe!

p/s : Kes bengang bila en. somi batal rancangan percutian ke Melaka.... isk. isk!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...