Nasi Limak Bengla Ada..... Heh!

4:18:00 PM Noor Akma 0 Comments


Hahaha... nak gelak guling2 aku jumpa gambar ni dari grup whassap. Dah puas dengan cerita nasi lemak anak dara tu...... tetiba ada plak nasi lemak bangla plak .Kalaulah betul ada gerai macam ni, awal2 lagi dah kena bom dengan telur busuk. Macam2 hal sekarang ni.

Takde sape nak beli pun. Orang bangla sendiri pun tak nak beli. Ini bukan makanan dan budaya mereka. Dorang ni macam orang India juga. Makan capati, idli dan kari.  Bau bangla bila melintas disebelah perit bau bawang dan bau kepam.... Hisssh tak leh lah ..!

Tapi yang pasti... gambar ni hasil dari proses mengedit dari sekeping gambar lain. Bersusah payah di editnya gambar ni. Kreatif juga yer... Buat orang bergelak ketawa dibuatnya. Ayat2 bunyi bangla buat iklan tu menggelikan hati sungguh... hihi!

p/s : apa2 ajelah cerita lawak hujung minggu ni.... :)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...