Pentingnya Tau Cara2 Nak Masak Nasi.....Hahaha!

2:40:00 PM Noor Akma 0 Comments


Anak bujang pun kena tau juga cara2 memasak nasi... bukan anak gadis jer. Kalau tidak, jadi la kelam-kabut seperti yang berlaku pada whassap diatas..... Kelakar jadinya disebabkan terlalu menggelabah. Sampai tertumpah  beras di sinki.

Bukannya susah nak masak nasi... tapi kalau tak ada ilmu dah jadi susah. Wahai lelaki yang tak tau perihal ilmu ini, walau anda dimanjakan ayah ibu atau isteri belajarlah... Mungkin berguna kemudian hari. 

Bukan susah, dah siap basuh... letak periuk  sambungkan ke soket elektrik, tekan suis periuk dan tekan suis elektrik. Lampu periuk menyala... tunggu je la lampu tu padam. Dah siap....

p/s : Hmmm... belajar la juga goreng telur. Kalau takde makanan taklah kebulur... hihi!

#kredit SINI

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...