15 December 2016

PENCARIAN BLOGLIST JANUARY 2017 by huhahuhajerr.com

Assalamualaikum...

PENCARIAN BLOGLIST JANUARY 2017 by huhahuhajerr.com

Lagi 15 hari lagi kita dah diambang tahun baru 2017. Sempena 2017 ni aku nak tukar bloglist tiap-tiap bulan. Kalau terlaratlah. Nak bagi peluang ramai blogger duduk dalam list aku. Justeru itu aku boleh mengenali  lebih ramai blogger. Nak cari yang rajin update blog. Bolehlah hari-hari aku terjah blog dia.

Dengan itu hari ini aku lancarkan pencarian ini. Harap-harap dapat sambutan. Aku akan pilih 10 blog duduk di bloglist selama sebulan. Sekiranya penyertaan menjangkau 30.... aku bagi 1 hadiah misteri. Apabila peyertaan menjangkau 50.... aku tambah 1 lagi hadiah hadiah misteri. 

Begitulah seterusnya sekiranya penyertaan menjangkau 100. Jika tak sampai tahap pnyertaan, hadiah misteri akan dibawa pada pencarian akan datang. So,jangan lepaskan peluang ini. Ada 3 hadiah misteri yang disediakan. All Malaysian Bloggers di jemput memeriahkan pencarian ini.

Ikuti langkah-langkah pencarian ini :

1. Follow blog INI, INI dan INI

2. Add facebook INI, like fb page INI, INI dan INI

3. Follow Instagram INI dan INI

4. Follow Twitter INI

5. Letakkan link blog ini dalam bloglist masing-masing

6.  Buat satu entry bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST JANUARY 2017 by huhahuhajerr.com"

7. Masukkan banner di atas ke dalam entri tersebut, linkkan banner tersebut ke entri ini

8.  Masukkan entry yang dah selesai tu di ruangan komen blog ini.

9. . Siap!

p/s : Pemilihan akan dilakukan secara rambang tapi akan juga di nilai melalui keaktifan blog dan memenuhi semua syarat diatas....



18 comments:

  1. Selamat tukar bloglist ya. Tahun 2017 semuanya baru

    ReplyDelete
  2. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  3. LAPOR DIRI

    https://unnianje.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  4. http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  5. Join segmen ni :)

    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  6. Ainaa join :)

    http://nikainaa.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  7. http://www.ayuinsyirah.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ayu join

    ReplyDelete
  8. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  9. Join :)
    http://www.inanihazwani.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html#.WGJMDI197IU

    ReplyDelete
  10. Salam sis...

    Cikla join ye...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  11. Saya ingin mencuba nasib untuk segmen kali ini.
    http://faiqnajmii.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  12. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, saya join...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum..
    saya join ye...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  15. http://www.nooratikahramli.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

    ReplyDelete
  16. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by_4.html

    ReplyDelete
  17. join

    http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017.html

    ReplyDelete

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...