PENCARIAN BLOGLIST JANUARY 2017 by huhahuhajerr.com

10:17:00 AM Noor Akma 18 Comments

Assalamualaikum...

PENCARIAN BLOGLIST JANUARY 2017 by huhahuhajerr.com

Lagi 15 hari lagi kita dah diambang tahun baru 2017. Sempena 2017 ni aku nak tukar bloglist tiap-tiap bulan. Kalau terlaratlah. Nak bagi peluang ramai blogger duduk dalam list aku. Justeru itu aku boleh mengenali  lebih ramai blogger. Nak cari yang rajin update blog. Bolehlah hari-hari aku terjah blog dia.

Dengan itu hari ini aku lancarkan pencarian ini. Harap-harap dapat sambutan. Aku akan pilih 10 blog duduk di bloglist selama sebulan. Sekiranya penyertaan menjangkau 30.... aku bagi 1 hadiah misteri. Apabila peyertaan menjangkau 50.... aku tambah 1 lagi hadiah hadiah misteri. 

Begitulah seterusnya sekiranya penyertaan menjangkau 100. Jika tak sampai tahap pnyertaan, hadiah misteri akan dibawa pada pencarian akan datang. So,jangan lepaskan peluang ini. Ada 3 hadiah misteri yang disediakan. All Malaysian Bloggers di jemput memeriahkan pencarian ini.

Ikuti langkah-langkah pencarian ini :

1. Follow blog INI, INI dan INI

2. Add facebook INI, like fb page INI, INI dan INI

3. Follow Instagram INI dan INI

4. Follow Twitter INI

5. Letakkan link blog ini dalam bloglist masing-masing

6.  Buat satu entry bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST JANUARY 2017 by huhahuhajerr.com"

7. Masukkan banner di atas ke dalam entri tersebut, linkkan banner tersebut ke entri ini

8.  Masukkan entry yang dah selesai tu di ruangan komen blog ini.

9. . Siap!

p/s : Pemilihan akan dilakukan secara rambang tapi akan juga di nilai melalui keaktifan blog dan memenuhi semua syarat diatas....



18 comments:

nanti anum join

Mazni Azmi said...

Selamat tukar bloglist ya. Tahun 2017 semuanya baru

nur sabrina said...

Sab join ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Unni Anje said...

LAPOR DIRI

https://unnianje.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Join segmen ni :)

https://farhanajafri.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Nik Ainaa said...

Ainaa join :)

http://nikainaa.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

ayu join

Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Join :)
http://www.inanihazwani.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html#.WGJMDI197IU

Salam sis...

Cikla join ye...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Faiq Najmi said...

Saya ingin mencuba nasib untuk segmen kali ini.
http://faiqnajmii.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

pokcik join..

http://www.pokcikblogger.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Assalamualaikum, saya join...

http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Mama Aiman said...

assalamualaikum..
saya join ye...
http://aimanziyad.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

http://www.nooratikahramli.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017-by_4.html

Cik Haziqahh said...

join

http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/pencarian-bloglist-january-2017.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...