Rahsia Hidup Dan Erti Hidup....

9:01:00 PM Noor Akma 2 Comments


Hidup adalah kesusahan yang harus diatasi. 
Rahsia yang harus digali. 
Tragedi yang harus dialami. 
Kegembiraan yang harus dibahagikan. 
Cinta yang harus dinikmati.
Tugas yang harus dilaksanakan.
Dan inilah hidup sebagai romantika yang harus dirangkul. 
Risiko yang harus diambil. 
Lagu yang harus dinyanyikan.
Anugerah yang harus dipergunakan.. 
Barakah yang harus dicapai, dan mimpi yang harus diwujudkan.

p/s : Hari ni letih... baru balik window shopping naik train, so ini je la n3 yg larat aku update ari ni....

#pic from google... cantik pic tu, kan!

2 comments:

PeRdU cINta said...

Ya,begitulah apa yang digelar kehidupan..

Lia Hasty said...

sabar dan move on hidup ;)

www.liahasty.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...