CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

9:46:00 PM Noor Akma 4 Comments

Assalamualaikum....


~ Done Join ~
DUE DATE : 1 FEBRUARI 2017

Kenapa anda nak bercuti di Suria Resort?
Bercuti....? Siapa yang tak mau bercuti, lebih-lebih lagi di tempat baru yang cantik dan indah seperti di Suria resort ni.  Tempat yang nyaman dan mengujakan ini. pasti dapat menghilangkan stress dan kebosanan apabila merehatkan diri di Suria Resort.  Cantikkkk, menarik dan pasti tertarik, Suria Resort... Fuyyoo!!!


4 comments:

anak denesor said...

wahhh cam best je

Alhamdulillah.. tq awak sebab sudi join.. ^^

ni senarai peserta ye
http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

Nona Qiyah said...

Joined ! Goodluk ya !

http://nonasani.blogspot.my/2017/01/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...