END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

10:02:00 PM Noor Akma 5 Comments

Assalamualaikum...


*klik SINI untuk join....

Taklah banyak mana peristiwa menarik yang ada dalam rakaman lensa kamera hp aku ni...
Cuma aku paling suka dengan gambar ni...

END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH
END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

Gambar ni kalau yang tak tau mesti akan kata ia gambar aku bersama  dua orang anak.
Masih kecil lagi anak-anak aku...dan yang kecil masih menyusu lagi.... hahaha!

Hakikatnya aku bergambar dengan anak bongsu dan anak kepada anak buah suami aku...
Baby ni kiranya cucu akulah.... Dah jadi nenny aku ni yer...
Hepppp..... lambat lagi, masih belum layak lagi kan...hihi!

Itu jelah secebis kisah dari sebuah gambar...cak,cak!
Tarikh tamat  GA ni  31 January 2017
bye!


5 comments:

Maria Firdz said...

nasib baca sampai habis... hehe
semoga berjaya

Jun Zie said...

comel =D
All the best =)

Nour Adieb said...

good luck 😄

SITI AWADAH said...

goodluck!! dan kalau ada masa jom join GA ni pulak http://sishawa.blogspot.my/2017/02/giveaway-hawa-tanya-ini-blog-siapa.html :D

check link peserta di sini http://bilabosanmenjelma.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-end-new-year-giveaway.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...