Nasi Goreng Sarung Tangan Plastik... Wakaka!

3:40:00 PM Noor Akma 0 Comments

Aritu pergi beli nasi goreng di satu kedai makan ni. Bila dah siap, kakak kedai tu cakap...dik, plastik biasa dah habis. Pakai plastik yang ni, boleh? Aku yang sibuk mengadap telefon bimbit... iya kan ajelah. Tak toleh pun. Bila dah siap bungkus, nak bayar.... Allah, terkejut yang amat... nasi goreng sarung tangan plastik yang aku dapat.... wakaka!

Nasi Goreng Sarung Tangan Plastik... Wakaka!
Nasi Goreng Sarung Tangan Plastik... Wakaka!

Nasi Goreng Sarung Tangan Plastik... Wakaka!


Sebenarnya sketsa cerita di atas bukan cerita aku....Dapat cerita dan gambar ni dari group whassap kawan-kawan.... hehe! Gelak gulung-guling aku baca cerita lawak ni. Dan rasa ngeri pun ada tengok nasi goreng berbentuk tangan ni. Tak lalu nak makan.... eeeeei!!

Kepada tuan punya gambar dan cerita yang tak ketahuan ni, aku mohon maaf sebab kongsi cerita ni kat sini dan terima kasih bagi idea tulis dalam blog. Hmmm....Gelak tak habis aku bila tengok gambar tangan tu.. Ada plak kawan cakap, macam mana kalau sarung tangan tu dah digunakan. Eeeeyekkk!

Nak tengok lagi cerita lawak dalam blog ni.... klik SINI

p/s : Jom makan nasi goreng, tapi bukan dalam tapak tangan tu yer.... hihi!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...