Giveaway by FatinDiana

9:45:00 PM Noor Akma 11 Comments

Assalamualaikum...

Giveaway by FatinDiana
Giveaway by FatinDiana

*klik SINI untuk join...
Jom join ramai-ramai ler....

Syarat syarat :
1. Follow semua media sosial dan klik iklan sponsor. *tak ikut syarat, tak masuk dalam list. so please be honest!*
2. Buat satu entri "Giveaway by FatinDiana".
3. Copy banner dan paste di entri. Jangan lupa backlink ke entri ini.
4. Submit link diruang komen. Takkan layan sebarang penyertaan di cbox.

Follow blog
http://ftndiana.blogspot.my | http://eymasuandworldcraft.blogspot.com/
http://nazirahnyerr.blogspot.my/
*klik iklan Nuffnang di blog FD dan sponsor*


Like fanpage
   


Follow Instagram *kalau takde akaun Insta takpe, masih boleh join :)
Instagram Instagram Instagram Instagram
Instagram

Tolong derma 20sen seorang. Hehe :D
http://bit.ly/2ko7hwB
*tunggu sampai habis loading ya*


Hadiah:
Portable travel bag by FD
Bawal pucci by FD
Pin shawl (10 pcs) by Eymasu (3 pemenang)
Jogger pants by Ezyra Clothing
Makeup set by Cik Chenta

Tarikh tamat: 10th March 2017, 10pm




11 comments:

goodluck awak :* In Shaa Allah elsa nak join kemudian hehe

singgah isi tabung :* http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-new.html

SalbiahM said...

good luck sis!

singgah dari GA yang sama...goodluck http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatindiana.html

goodluck! jemput join!http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html

hai...singgah sini..datang dari ga yg sama..good luck..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html

Nur Aaisyah said...

hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

https://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html

selamat malam .selamat bergiveaway

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatindiana.html

Hello, ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Encik Fedrick POWER, pemberi pinjaman swasta telah membuka peluang kewangan untuk semua yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk membayar hutang anda atau membiayai projek anda? Adakah ia telah ditolak oleh bank-bank dan agensi kewangan yang lain? Cuma perlu, kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda. Kami menawarkan pinjaman cepat dan boleh dipercayai pada kadar faedah 2% kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat tanpa mengira kewarganegaraan pelanggan. terma-terma dan syarat-syarat kami dan jelas dan sangat mudah difahami. Tiada pemeriksaan kredit diperlukan, 100% dijamin. Hantarkan e-mel kepada:
  (Fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)

dari segmen sama :)

http://sayesyadiya.blogspot.my/

🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

#jombercontest
#kisahhidupku

Singgah sini dari GA yang sama
Gud luck =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...