SEGMEN BLOGLIST MARCH 2017 BY NOOR AKMA

1:24:00 PM Noor Akma 12 Comments

Assalamualaikum.....  Segmen bloglist bulan ke tiga telah bermula. Ingat dah tak larat nak buat dah. Tapi ku gagahi jua demi blog kesayangan aku ni. Bukan mudah juga untuk mengumpul para bloggers. Kali ni aku tukar dari pencarian ke segmen bloglist pulak. Konsep masih sama cuma nak elak typo macam bulan ni... huru hara cikit, letih punya pasal ... hehe!

SEGMEN BLOGLIST MARCH 2017 BY NOOR AKMA
SEGMEN BLOGLIST MARCH 2017 BY NOOR AKMA

Segmen bermula dari 15 Februari - 1 March 2017

Macam pencarian bloglist yang lepas, aku akan pilih 10 blog duduk di bloglist selama sebulan. Sekiranya penyertaan menjangkau 30.... aku bagi 1 hadiah misteri. All Malaysian Bloggers di jemput memeriahkan pencarian ini. 

SEGMEN BLOGLIST MARCH 2017 BY NOOR AKMA


Ikuti langkah-langkah pencarian ini :
1. Follow blog INIINI dan INI
2. Add facebook INI, like fb page INIINI dan INI
3. Follow Instagram INI dan INI
4. Follow Twitter INI
5.  Buat satu entry bertajuk "SEGMEN BLOGLIST MARCH 2017 BY NOOR AKMA"
6. Masukkan banner di atas ke dalam entry tersebut, linkkan banner tersebut ke entry ini
7.  Masukkan entry yang dah selesai tu di ruangan komen blog ini.
8. . Siap!

**Pemilihan akan dilakukan secara rambang tapi akan juga di nilai melalui keaktifan blog dan memenuhi semua syarat diatas.... 
SENARAI PESERTA


p/s : Bulan Mac ni, insya'allah akan ada yang menerima hadiah misteri.... kepada yang berjaya duduk di bloglist ini 3 bulan berturut-turut. yeahh ! :)


12 comments:

DONE ALL..
Saya join...:)
http://aimanziyad.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

done follow semua syarat :* elsa join

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

singgah isi tabung kak akma :)

Mas_FVOME said...

salam i join!

http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

Assalamualaikum, saya join sekali..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

Sha joint
https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

Nur Aaisyah said...

aaisy join =)

http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

Assalamua'laikum, Saya Join Jugak :)
http://www.freeza.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

azman Arsad said...

saya join
http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

The Fool said...

sudah join
http://tarotthefool.blogspot.my/2017_02_01_archive.html

Mrs Pip said...

hi dear, dah join

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

twitter @MrsPip18

IG not yet activated. FB mmg tiada.

cheers.

Saya join...

https://jombercontest.blogspot.my/2017/02/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

Athirah ♥ said...

Saya join

http://coretan-athirah.blogspot.my/p/segmen-bloglist-march-2017-by-noor-akma.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...