Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

9:24:00 PM Noor Akma 4 Comments

Wah... wah .... wahhhh.... blogger yang tersohor ni nak tolong para blogger suam-suam tak mau panas ni memperbanyakkan trafik kat blog. Apa lagi, kalau tak rebut peluang sekali-sekala ni rugi wooo...! Blogger Hasrul Hassan nak bantu trafik blog meroket.... Betul ke tu? Tak cuba, tak tau kannnnn!.. Jom le kita bantu diri sendiri demgan meyertai Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" Moh le kita.... apa tunggu lagi, nanti tetinggei ketapi le pulak!

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Huh.... tak sabar-sabar rasanya nak tengok blog ni naik trafiknya mencanak-canak gitu. Alahai, dah macam bermimpi disiang hari pulak, aiyook! Bukan tak percaya tapi sangat  teruja... hahaha! So, sebelum tu aku nak baca dulu apakah syarat-syaratnya...

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"


Mudah je rupanya syarat-syaratnya tu.... 

- Peserta mesti ada blog. 

- Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post -   berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini. 

- Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.
 
- Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE) 

- Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE) 

- Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

And then....

Saya nak trafik blog meroket untuk post saya yang ini...
http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/kenapa-aku-pilih-tyzara.html

Harap-harap meroket le yek... gittew!!!

p/s : Thanks and good luck to me  and all the bloggers.... :)


4 comments:

CCL join juga

Mrs Pip said...

Kita pun join juga..

In Sha Allah, saya akan roketkan entri pada 11 Mac ... jadi lihat dashboard utk stats ..
..
Semoga berjaya.

Mia Liana said...

jalan2 dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

- Mia Liana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...