Senarai Bloglist March 2017, Semua Tersenarai... Ahaks!!!

1:30:00 PM Noor Akma 5 Comments

Kali ini, segmen bloglist March 2017 tak dapat aku buat lintas langsung sebelum tu dek kerana laptop aku ni dah nazak..... Susah nak blogwalking kawan-kawan blogger sekarang ni, laptop asyik loading tak menentu. Bertabah sajalah kini. Dengan ini, semua yang menyertai akan duduk di bloglist March 2017selama sebulan. So, semua yang join bulan Februari untuk bulan Mac adalah pemenang.... Yeahhh!

Senarai Bloglist March 2017, Semua Tersenarai... Ahaks!!!
Senarai Bloglist March 2017, Semua Tersenarai... Ahaks!!!

Yang tersenarai di sini ada 12 blog kesemuanya. Hadiah misteri masih tiada pemilik nampaknya. Aku ingat daripada simpan terperuk saja... bulan akan datang aku nak buat giveaway pula. Lebih adil dan saksama gitu. Tapi rasanya bukan bulan depan kot... Kena tunggu laptop baru nampak gayanya ni. Dah pening dengan ragam laptop ni. Tengah menaip pun boleh loading plak....isk..isk.. nak  nangis la... !

Berikut adalah senarai Bloglist March 2017


Pada mulanya ada 12 blog tapi ada satu blog bagi link tak betul. Terpaksalah aku reject. Nak buat apa lagi. Ya tak....? Terimakasihlah kepada yang telah support aku dengan menyertai segmen yang tak seberapa ni. Apabila anda join pencarian dan segmen ni, membuatkan aku berasa sangat berbesar hati. Ini membuatkan aku lebih bersemangat untuk menjadi blogger yang berjaya... hahaha! (gelak sendiri). Lihat link Segmen Bloglist March 2017 di SINI

p/s : Kebelakangan aku dah kurang join segmen dan giveaway blogger. Sebabnya selain berasa agak kurang sihat aku tengah tunggu approval adsense... itu la pasal!


5 comments:

wahhh, tahniah korangg

Ana Fatihah said...

Tahniah semuanyaa. :)

Tahniah pada yg tersenarai.

Terima kasih Akma..
Tahniah pada yang lain juga..

Alhamdulillah, terima kasih Akma dan tahniah pada semua.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...